spot_img

Nær relation udfordrer auditørkorpsets uafhængighed i penibel sag

Forsvarsministeriets Auditørkorps har i det seneste halvandet år efterforsket en række sager om inhabilitet i Forsvarets og Forsvarsministeriets øverste ledelser. Nu står den militære politi- og anklagemyndighed selv i en penibel sag, hvor efterforskningschefens royale bånd gør ham inhabil i forhold til en aktuel undersøgelse.

Det er en penibel sag, som skal håndteres med allerstørste forsigtighed. I Forsvarsministeriets Auditørkorps er auditør Claus Risbjerg sig inderligt bevidst om, at hans efterforskningschef i øjeblikket står i en yderst vanskelig situation som inhabil. Årsagen er efterforskningschefens relation til Jeppe Handwerk, der lige som efterforskningschefen...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Et kriseramt Boeing retter blikket mod Europa og udvider på hjemmebanen

Abonnement
REPORTAGE: Boeings civile forretning står i problemer til halsen, men koncernens forsvarsgren øjner store salg til et oprustningsvilligt Europa. Senere på måneden viser Boeing sine produkter frem på flyshowet i Farnborough, og som en del af optakten inviterede flygiganten OLFI og en række andre europæiske og amerikanske forsvarsmedier på...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer