spot_img

OLFI introducerer podcasten O-Rummet, som sætter lyd til forsvarspolitikken

Debatindlæg

Debatindlægget er udtryk for skribentens egne holdninger.

Vi har arbejdet på konceptet et stykke tid og introducerer i dag O-Rummet, som med OLFIs månedlige podcast sætter lyd til dansk forsvars- og sikkerhedspolitik. Den første udgave varer en time, men længden vil i fremtiden variere, og du er velkommen til at give dit besyv med og komme med gode idéer.

I dag udvider OLFI sit repertoire og udgiver sin første podcast. Den hedder O-Rummet og vil fremover opdatere særligt de kørende lyttere med et overblik over de bedste historier på OLFI gennem den seneste måned. Vi har arbejdet på konceptet et stykke tid, og vi glæder os til at give jer læsere adgang denne ekstra dimension af OLFI.

Vores unikke lydidentitet er produceret af en garder fra redaktørens infanterigruppe i 1992. Han hedder Karsten Kjems og kan noget med lyd. Du må meget gerne komme med din vurdering af OLFIs lydidentitet, som vi har positive, men også delte meninger om på redaktionen. Er den for svulstig, for militær, eller sidder den lige i højttaleren?

Lige præcis denne uge viste sig så at være virkelig dårlig timing at udgive en podcast. Men vi gør det alligevel. Den har taget en del tid at producere, og vi har været så heldige at kunne låne et studie til selve optagelserne. Når virkeligheden så pludselig overhaler indenom med et nyt forsvarsforlig og en sigtelse mod hærchef Hans-Christian Mathiesen, kommer en forproduceret podcast hurtigt til at fremstå forældet.

Vi lancerer den alligevel med det materiale, som vi har skrabet sammen uden det helt aktuelle, og så håber vi i fællesskab med jer at kunne udvikle formatet, så det fremadrettet rammer noget, alle bliver glade for. Så slå højttaleren til, tag hovedtelefonerne på, eller skru op for volumen i bilen. Så vil vi med kyshånd tage imod efterkritik – ris såvel som ros og gode idéer.

Podcasten vil være tilgængelig i Soundcloud, Spotify og snart også i iTunes.

Velkommen!

Andre læste også

Striden mellem jakkesæt og uniformer har udviklet sig til »borgerkrig«

Abonnement
INTERVIEW. Håndteringen af fregatsagen udstiller den gensidige mistillid mellem politikere, officerer og embedsmænd, der gennemsyrer forsvarsområdet. Det mener politisk analytiker Lars Trier Mogensen, som samtidig peger på, at Elbit-sagen i sig selv kunne have kostet Flemming Lentfer jobbet. Til syvende og sidst skal der dog andet og mere til...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer