Komikere udstiller forsvarsledelsen til hån, spot og latterliggørelse på DR2

0
Jonatan Spang tog søndag aften sagerne om nepotisme op i sit satiriske magasin "Tæt På Sandheden" på DR2. Her stillede han om til general Karl A. Mickelborg i form af komikeren Anders Lund Madsen, der forsvarede sin ansættelse af både sin datter, sin mor og sine bedsteforældre. Screendump: DR

Sagerne om nepotisme og brud på reglerne om inhabilitet i Forsvaret og Forsvarsministeriet nåede søndag ud til seerne i DR2’s ugentlige satiriske magasin “Tæt På Sandheden” med komikeren Jonatan Spang. Her forsvarede komikeren og “general” Anders Lund Madsen ansættelsen af koner, børn, forældre og bedsteforældre.

Søndag aften spillede sagerne om nepotisme og brud på reglerne om inhabilitet i Forsvaret og Forsvarsministeriet en hovedrolle i komikeren Jonatan Spangs satiriske ugemagasin “Tæt På Sandheden”. Her fik forsvarsledelsen tørt på kædet sammen med en kærlig kindhest til Danske Bank.

“Og hvis man kan forestille sig det, er der nogen, der rager til sig i det offentlige. Det startede med, at det lille uafhængige netmedie OLFI rev op i en enkelt nepotistisk forsvarsepisode, og nu vælter skeletterne ud af skabet, som var det en helt almindelig onsdag i Danske Bank,” indledte Jonatan Spang indslaget.

Han konstaterede, at sagerne “alt i alt efterlader indtrykket af, at ledelsen er både korrupt og super liderlig”. Men hvorfor har der tilsyneladende været en stiltiende accept af denne her nepotisme i organisationen? Hvordan kan det være, at der er så mange i den øvre del af militæret, der tilgodeser deres partnere?, spurgte han og stillede om til general Karl A. Mickelborg i form af komikeren Anders Lund Madsen.

“Er der det, civilist? Vi kigger på hvilken kandidat, der er den bedste, og det er så tilfældigvis bare vores koner og vores børn og vores forældre og vores bedsteforældre,” svarede Anders Lund Madsen.

Du kan se hele indslaget om nepotisme her. Det begynder 15 minutter inde i programmet.

guest
0 Kommentarer
Inline Feedback
Læs alle kommentarer