spot_img

To nye ansigter vil fremover fylde OLFI med viden, dybde og perspektiv

Debatindlæg

Debatindlægget er udtryk for skribentens egne holdninger.

Den ene taler russisk og skriver analyser om Rusland. Den anden har sejlet som kampinformationsgast på ”Esbern Snare”, jagtet pirater i Aden Bugten og fjernet kemiske våben i Syrien. Det er med både glæde og stolthed, at OLFI i denne uge byder velkommen om bord til to nye og yderst kompetente journalister.

Høj sol og sommervarme betyder som regel agurketid og lavvande på mediernes redaktioner. Det bliver dog ikke tilfældet på OLFI, som udvider besætningen med to nye ansigter. I denne uge begynder Kirstine Ottesen og Kasper Junge Wester som freelancejournalister for OLFI, og de vil fremover fylde OLFIs spalter med viden, dybde og perspektiv.

Kirstine Ottesen er 29 år og skriver til dagligt analyser om bl.a. Rusland for Atlantsammenslutningen, hvor hun arbejder som universitetspraktikant og kommunikationsmedarbejder. Hun er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og er i øjeblikket ved at afslutte en bacheloruddannelse i russisk fra Københavns Universitet. I løbet af de seneste år har hun tillige arbejdet for DR Nyheders udlandsredaktion og opholdt sig i Rusland i længere perioder.

”Det er tydeligt, at OLFI rammer et behov. Jeg mener, at der er brug for et medie som OLFI, som samler alle vigtige nyheder og baggrundsartikler om forsvars- og sikkerhedspolitik et sted. Det vil jeg gerne være med til at styrke,” siger hun.

Har jagtet pirater i Aden Bugten

Kasper Junge Wester er 30 år og bor i øjeblikket i Odense, hvor han læser cand.mag i journalistik på Syddansk Universitet. Han har derudover en bachelorgrad i statskundskab og en fortid som overkonstabel i Søværnet. I perioden fra 2011-2016 sejlede han som kampinformationsgast på støtteskibet ”Esbern Snare” og var i den forbindelse udsendt med Hold 11 i anti-piraterimissionen Operation Ocean Shield ud for Afrikas Horn.

Han har derudover sejlet på patruljefartøjet ”Najaden” og deltaget i farvandsovervågningen af de danske farvande – og været med til at fjerne og destruere kemiske våben fra Syrien med deltagelse i Operation RECSYR på både Hold 1 og Hold 3.

”Forsvars- og sikkerhedspolitik er min store passion, og jeg har derfor altid opsøgt området både i mine jobs og studier. Der har manglet et medie, som gik i dybden med begge dele, og det gjorde det nemt at søge, da opslaget om at skrive freelance dukkede op på Facebook. Det er skønt, når nogen udviser initiativ og sætter fokus på dette område, og det vil jeg meget gerne være med til,” siger Kasper Junge Wester.

Redaktøren glæder sig og ønsker begge hjerteligt velkommen om bord!

Andre læste også

Forsvarsministeriet har udviklet sig til det rene Ebberød Bank

Abonnement
KOMMENTAR: Forsvarsministeriets Personalestyrelse har lige brugt 13 mio. kr. på en hvervekampagne, som har til formål at tiltrække nye og fastholde nuværende medarbejdere på hele Forsvarsministeriets område. Samtidig er der indført ansættelsesstop og pålagt besparelser for et trecifret millionbeløb på tværs af Forsvarsministeriets område. Husker du historien om Ebberød Bank?...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer