spot_img

OLFI søger timelønnet freelance-journalist med interesse for forsvar

OLFI styrker den journalistiske produktion og søger en fleksibel, timelønnet freelancer med interesse for forsvars- og sikkerhedspolitik. Du kommer både til at fortælle egne historier og opdatere læserne med dagens vigtigste nyheder.

Interesserer du dig for forsvars- og sikkerhedspolitik? Har du en journalistisk baggrund, og kunne du tænke dig at skrive om dette vigtige stofområde? Så kan det være, at du skal med om bord på OLFI?

OLFI stævnede ud i det danske mediehav i februar 2016, og siden har mediet udviklet sig til en vægtig stemme inden for dansk forsvars- og sikkerhedspolitik med nyheder, baggrundsartikler, analyser og debat. OLFI tager journalistikkens rolle i et demokratisk samfund alvorligt og er ikke bange for at stille magthaverne ubehagelige spørgsmål og afkræve svar. Samtidig er ordentlighed, integritet og troværdighed i højsædet, og med den tilgang har OLFI løbende formået at sætte dagsordenen inden for det forsvarspolitiske område.

I foråret 2018 introducere OLFI en abonnementsmodel, og antallet af betalende abonnenter vokser støt og roligt. På den baggrund ønsker OLFI at styrke den journalistiske produktion med mere indhold, flere nyhedsbreve og et voksende antal egenproducerede historier. Det er her, at du kommer ind i billedet.

Du skal være effektiv på tasterne

Der er indledningsvis tale om timelønnet hjælp til at opdatere OLFI med dagens vigtigste historier, udsendelse af nyhedsbrev og produktion af egne mindre historier. I første omgang bliver der tale om aflastning hen over sommeren i udvalgte uger i størrelsesordenen 5-10 timer på ugentlig basis optimalt fordelt med et par timer om morgenen/formiddagen. Men du kan også udføre arbejdet på andre tidspunkter. Hvis tingene udvikler sig positivt, vil du evt. kunne få mere ansvar og flere timer på den anden side af sommerferien.

Det er et krav, at du arbejder effektivt på tasterne og formår at skrive kortere nethistorier, som du dels selv opsøger og dels refererer fra andre medier – OLFIs idébank er rig, og du vil få masser af hjælp fra redaktøren til at komme i gang med egne historier. Du skal beherske det danske sprog fejlfrit og have styr på dansk kommasætning. Derudover skal du kunne arbejde selvstændigt og meget gerne have en visuel forståelse. Det er ikke noget krav, men absolut et plus, hvis du kender til WordPress, MailChimp og kan redigere billeder i Photoshop. Hvis ikke vil du kunne få en kort grund-oplæring. Ligeledes er det ikke noget krav, men absolut en fordel, hvis du kender Forsvaret indefra.

Du skal have forståelse for OLFIs sparsomme økonomi og kunne acceptere at arbejde på freelancebasis uden den sikkerhed, der ligger i en fastansættelse. Hvis du er fristet og interesseret, kan du sende en motiveret ansøgning til info(a)olfi.dk. Heri må du meget gerne vedlægge et CV og et par eksempler på artikler, som du har skrevet. Du er også velkommen til at ringe på 31 36 20 60, hvis du har yderliger spørgsmål. Jeg ser frem til at høre fra dig!

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer