spot_img

Leder fra Irans Revolutionsgarde truer USA’s udenrigsminister Pompeo

Debatindlæg

Debatindlægget er udtryk for skribentens egne holdninger.

Det iranske folk vil se til, at den amerikanske udenrigsminister får “et voldsomt slag på munden”, siger en af de øverstbefalende for Irans Revolutionsgarde. Udtalelsen kommer efter, at USA’s udenrigsminister Pompeo mandag varslede de hårdeste sanktioner mod Iran nogensinde.

Det iranske folk vil se til, at at den amerikanske udenrigsminister Mike Pompeo får “et voldsomt slag på munden”. Det siger en af de øverstbefalende for Irans Revolutionsgarde. Udtalelsen kommer efter, at Mike Pompeo mandag varslede de hårdeste sanktioner mod Iran nogensinde og sagde, at Irans igangværende aktiviteter vil blive mødt med en stålsat beslutsomhed fra USA’s side.

“Irans befolkning vil stå forenet over for dette og vil svare igen med et hårdt slag mod den amerikanske udenrigsministers mund og alle, som støtter dem,” siger Ismail Kowsari, som er den næstkommanderende for Revolutionsgardens Sarollah base i Teheran ifølge De Iranske Arbejderes nyhedsbureau.

Pompeo sagde i en tale mandag, at atomaftalen med Iran var “en taber” med store potentielle risici for hele Mellemøsten.

“Siden aftalen blev indgået i 2015 har Iran fortsat en march gennem Mellemøsten, som har haft negative følgevirkninger,” hed det i den skarpt formulerede tale, hvor den nye udenrigsminister skitserede linjerne i Trump-administrationens udenrigspolitik.

Han gjorde det klart, at iranerne vil blive omfattet af hårde sanktioner, og han fremsatte 12 krav, som Iran skal leve op til for at undgå sanktioner fra USA.

“Jeg siger til de iranske ledere: I må forstå, at jeres nuværende aktiviteter vil blive mødt med en stålsat beslutsomhed fra USA’s side.”

Andre læste også

Forsvarsministeriet har udviklet sig til det rene Ebberød Bank

Abonnement
KOMMENTAR: Forsvarsministeriets Personalestyrelse har lige brugt 13 mio. kr. på en hvervekampagne, som har til formål at tiltrække nye og fastholde nuværende medarbejdere på hele Forsvarsministeriets område. Samtidig er der indført ansættelsesstop og pålagt besparelser for et trecifret millionbeløb på tværs af Forsvarsministeriets område. Husker du historien om Ebberød Bank?...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer