I dag åbner OLFI for abonnementer med et slagtilbud på 150 kr. det første år

3
Fra i dag vil du jævnligt møde disse to felter, når du ønsker at læse OLFIs uafhængige journalistiske artikler. Til gengæld er det billigt at blive abonnent!

Journalistik koster penge, og det kommer læserne af OLFI nu til at opleve. Fra i dag vil de fleste journalistiske artikler være gemt bag en betalingsmur. Til gengæld er det billigt at komme i gang, og du kan til og med maj måned købe et årsabonnement for 12,50 kr. om måneden.

OLFI går i dag ind i en ny tidsalder. Nærværende medie har været en del af det danske mediebillede i over to år, og det går godt. Interessen for at læse med har været stor, og det er den fortsat. Men forretningen løber ikke rundt, og derfor introducerer OLFI i dag en abonnementsordning for henholdsvis privatpersoner og for virksomheder.

Journalistik koster penge, og uden indtægter hænger tingene ikke sammen. Alternativet til dette skridt er derfor at lukke OLFI, og det, mener jeg i al beskedenhed, vil være trist for læserne, for Forsvaret og i sidste ende for det demokratiske samfund, som har behov for kritiske og uafhængige medier med et skarpt fokus på specialiserede fagområder.

For OLFI er det vigtigt at være tilgængelig for alle med interesse inden for dansk forsvars- og sikkerhedspolitik. Det skal være muligt at betale et abonnement, uanset om man er studerende, lønmodtager eller pensionist. Jeg tror, at de fleste vil være enige i, at OLFIs abonnementspriser er rimelige både for privatpersoner og for virksomheder.

Du kan komme i gang for bare 35 kr.

Når du kigger ned over forsiden på OLFI, vil du ud for enkelte artikler se en lille hængelås. Den signalerer, at artiklen er låst bag en betalingsmur, og du skal således være abonnent for at få adgang til artiklen. Og hvad koster det så? Du kan til hver en tid købe et månedsabonnement til bare 35 kr. og opsige det igen, hvis du ikke ønsker at fortsætte abonnementet efter den første måned.

Artiklen fortsætter under billedet …

20180418 Betaling2
Fremover vil du jævnligt støde på en lille hængelås ud for artiklerne på forsiden af OLFI. Den signalerer, at artiklen er gemt bag en betalingsmur, og det kræver således abonnement for at læse artiklen. Screenshot: OLFI

Men du kan også vælge at købe et årsabonnement, som er langt den billigste måde at læse OLFI. Et årsabonnement koster 300 kr. for privatpersoner, hvilket svarer til 25 kr. om måneden, og du kan frem til udgangen af maj købe et årsabonnement med 50 pct. rabat til bare 150 kr. inklusiv moms. Det svarer til 12,50 kr. om måneden.

Et virksomhedsabonnement koster 2.400 kr. eksklusiv moms. Det kan lyde af mange penge, men det er stadig under halv pris af, hvad en række andre nichemedier koster. Til gengæld er der store rabatter at opnå, ligesom det er muligt at tegne gruppeabonnementer med individuelle login til hver enkelt medarbejder – eller købe adgang for alle medarbejdere via virksomhedens IP-adresse.

Mange ambitioner og store planer

Jeg har siden indgåelsen af det nye forsvarsforlig i slutningen af januar været fuldt fokuseret på at rykke OLFI ind i en ny tidsalder. Det har kostet tid, som er gået fra den journalistiske produktion. Jeg håber, at du er tilfreds med resultatet, og at du fortsat vil bakke op om OLFI som et frit og uafhængigt medie med et kritisk blik på udviklingen af den danske forsvars- og sikkerhedspolitik.

Jeg har mange ambitioner og store planer, og jeg er sikker på, at de nok skal få luft under vingerne. Men det kræver, at jeg får gang i økonomien, så vi forhåbentlig kan blive endnu flere om bord på OLFI og komme endnu dybere ned i historierne om det operative område, om forsvarsindustrien, materielinvesteringer, Hjemmeværnet, Arktis, Beredskabsstyrelsen, ejendomme og personelpolitik – og ikke mindst det store udland.

Jeg lover, at jeg nok skal gøre mit med skarpe historier, anmeldelser og en forhåbentlig livlig debat. Jeg glæder mig til for alvor at kaste mig over journalistikken igen, og jeg har masser af gode historier på blokken – ikke mindst takket være en mange gode tip fra jer læsere. Bliv ved med at komme med dem! Du kan altid sende mig tip om gode historier ved at udfylde kontaktformularen her, og det kan du også gøre helt anonymt.

Tak, fordi du læser med. Og lad os så komme i gang!Editor Ernstved bylinephoto

Vælg det abonnement, der passer til dig eller din virksomhed

 

Er du allerede abonnent?
Log ind her:

guest
3 Kommentarer
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Inline Feedback
Læs alle kommentarer