spot_img

OLFI flytter hjemmefra

Efter at have drevet OLFI i over to år hjemme fra mit køkken, er det på tide at flytte hjemmefra. I morgen rykker OLFI fra Østerbro til Nordhavnen med udsigt til Trekroner, Batteriet Sixtus og mastekranen på Holmen. Og der er flere forandringer i vente for mig – og for jer læsere.

Tillad mig at forstyrre dig på denne solbeskinnede 2. påskedag med lidt nyt fra OLFIs redaktionslokale. Det er efterhånden over to år siden, at jeg etablerede OLFI og begyndte at udgive historier fra den forsvars- og sikkerhedspolitiske verden. Jeg havde hverken skrevet nogen forretningsplan, lavet markedsanalyser eller for den sags skyld lagt noget budget. Jeg gik bare i gang – uden helt at vide, om OLFI kunne sejle.

Det har været to sjove, spændende og ja, ganske udfordrende år. Og langsomt har OLFI fundet sin form. Den har provokeret nogle og glædet andre. Vigtigst af alt har OLFI ikke bare fortalt historier, men også genereret en tiltrængt debat om udviklingen af det danske forsvar. Jeg er blevet bekræftet i, at der er brug for et medie som OLFI, og selv om det har haltet med økonomien, er jeg overbevist om, at den nok skal komme.

Første store skridt tager jeg i løbet af de kommende uger, når OLFI bliver et betalingsmedie. Det hører du mere om til den tid, men der sker også andre forandringer. I morgen flytter OLFI hjemmefra og forlader mit køkken, der har fungeret som redaktionslokale, når morgenmaden var ryddet af vejen.

OLFI flytter ind i Københavns Nordhavn

Frem over får OLFI adresse i kontorfællesskabet ”Uptown”, som ligger i Pakhus 47 på Sundmolen i Københavns Nordhavn. Det var i gamle dage en del af Københavns Frihavn. Når man som jeg er sejler og samtidig har en forkærlighed for forsvaret – ja så er det svært at finde en mere inspirerende adresse med udsigt til Trekroner, Batteriet Sixtus og mastekranen på Holmen. Det glæder jeg mit til.

Artiklen fortsætter under billedet …

Klik på billedet, hvis du vil se det i en lidt større udgave …

På olfi.dk har du måske bemærket, at der i de seneste dage har sneget sig en række historier fra det store udland ind på siden. De er leveret af Ritzau, som er Danmarks nationale nyhedsbureau. Jeg har også skrevet kontrakt med Ritzau Scanpix, som leverer billeder fra den store vide verden. De nye tiltag betyder, at du vil få langt flere sikkerhedspolitiske historier fra det store udland, samtidig med, at jeg kan koncentrere mig om at grave historier frem fra det danske forsvar.

Og den del må du gerne hjælpe med! Jeg har endnu en lang liste af gode historier, som mange venlige mennesker har tippet mig om, og som jeg slet ikke har haft tid til at gøre noget ved. Det kommer! Men send endelig flere tip, send en sms (31 36 20 60), en mail (info @ olfi.dk) eller kig forbi med en brun konvolut indeholdende interessante dokumenter(!). Jeg skal nok behandle dem fortroligt og lover til gengæld at byde på en kop kaffe – med en af rigets bedste udsigter.

Jeg har mange idéer til, hvordan jeg kan udvikle OLFI og få en bredere kontakt med læserne. Men de kræver det ressourcer, og derfor går OLFI i dette forår ind i en ny tidsalder. Formålet er at få flere muskler, så OLFI kan vokse og udvide platformen som det samlende midtpunkt for alle med forsvars- og sikkerhedspolitik i blodet. Til gavn og glæde for dig – og ikke mindst demokratiet! Tak.

Andre læste også

Bidens alderdom og talefejl overskyggede Nato-topmødet i Washington

Abonnement
ANALYSE: Nato-topmødet i Washington afslørede, at Nato nok står mere samlet og stærkere end i mange år. Men fremtiden afhænger helt af det amerikanske præsidentvalg i november, og derfor var alle øjne rettet mod den amerikanske præsident. Løfterne til Ukraine fra topmødet er massive. Men den økonomiske støtte er...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer