spot_img

Prominente ministre besøgte Natos danske reaktionsstyrke i Oksbøl

Debatindlæg

Debatindlægget er udtryk for skribentens egne holdninger.

Statsministeren og forsvarsministeren brugte onsdag formiddag på at besøge danske soldater i Oksbøl, hvor der blev skudt med skarpt og afviklet en kort feltparade. Budskabet var, at regeringen på grund af en øget trussel i vore eget nærområde vil bruge flere penge på Forsvaret.

Den ene ankom med helikopter fra Svanemøllens Kaserne. Den anden havde overnattet og sovet syv en halv time på Hotel Hjerting og spist morgenmad med smuk udsigt. På opmarchpladsen ud for Oksbøllejren mødte de hinanden og flere hundrede soldater fra 2. brigade.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) mere veludhvilet end forsvarsminister Claus Hjort Frederiksen (V), som havde været oppe omkring kl. 5 for at nå til Oksbøl til kl. 8.

Artiklen fortsætter under billedet …

I Oksbøl deltog de to ministre i en kort feltparade, hvor statsministeren talte til soldaterne. Herefter så de kampvogne fra Jyske Dragonregiment skyde med skarpt, inden det atter – for begges vedkommende – gik hjem til København med en af Forsvarets EH-101 Merlin helikoptere fra Eskadrille 722 i Karup.

Brigadechef Jens Garly fra 2. brigade i samtale med statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) uden for Oksbøllejren. Bag dem forsvarsminister Claus Hjort Frederiksen (V).

 

Andre læste også

Før eller siden er vi nødt til at sende Nato-tropper til Ukraine

DEBAT: Folk, der advokerer for en total ukrainsk sejr, må kalibrere deres retorik og strategi, for den kommer ikke, medmindre Nato engagerer sig militært i Ukraine, skriver debattør og historiestuderende Kasper Valentin Poulsen. Der er i sandhed sorte skyer over Ukraine i disse måneder. Både præsident Volodymyr Zelenskyj og hans...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer