Prominente ministre besøgte Natos danske reaktionsstyrke i Oksbøl

0

Statsministeren og forsvarsministeren brugte onsdag formiddag på at besøge danske soldater i Oksbøl, hvor der blev skudt med skarpt og afviklet en kort feltparade. Budskabet var, at regeringen på grund af en øget trussel i vore eget nærområde vil bruge flere penge på Forsvaret.

Den ene ankom med helikopter fra Svanemøllens Kaserne. Den anden havde overnattet og sovet syv en halv time på Hotel Hjerting og spist morgenmad med smuk udsigt. På opmarchpladsen ud for Oksbøllejren mødte de hinanden og flere hundrede soldater fra 2. brigade.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) mere veludhvilet end forsvarsminister Claus Hjort Frederiksen (V), som havde været oppe omkring kl. 5 for at nå til Oksbøl til kl. 8.

Artiklen fortsætter under billedet …

I Oksbøl deltog de to ministre i en kort feltparade, hvor statsministeren talte til soldaterne. Herefter så de kampvogne fra Jyske Dragonregiment skyde med skarpt, inden det atter – for begges vedkommende – gik hjem til København med en af Forsvarets EH-101 Merlin helikoptere fra Eskadrille 722 i Karup.

20170308 Oksbol07
Brigadechef Jens Garly fra 2. brigade i samtale med statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) uden for Oksbøllejren. Bag dem forsvarsminister Claus Hjort Frederiksen (V).

 

guest
0 Kommentarer
Inline Feedback
Læs alle kommentarer