spot_img

Orbáns personlige “fredsmission” vækker glæde i Kreml

ANALYSE. Orbán har besøgt både Zelenskyj og Putin, Lukasjenko er blevet optaget i Xi og Putins asiatiske fællesskab, og i næste uge er der Nato-topmøde i Washington. Jens Worning tager temperaturen på både Orbans “solo-fredsmission” og på de øvrige aktuelle sikkerhedspolitiske strømninger, der vanen tro stikker i vidt forskellige retninger.

Ukraine’s præsident, Volodymyr Zelenskyj, måtte sikkert kigge bagerst i skuffen med grimasser, førend han fandt én, der nogenlunde passede til tirsdagens optrin. På andendagen for Ungarns formandskab for EU meddelte premierminister, Viktor Orbán, sin visit i Kyiv, og han havde en fredsplan med. Sin egen, ikke EU’s.

Ungarn...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Vi skal gøre det, vi skal for at forsvare Europa«

Abonnement
Statsminister Mette Frederiksen glæder sig ved Nato-mødets afslutning over, at Nato står samlet i støtten til Ukraine. Hun afviser også, at præsident Bidens tydelige tegn på alderdom fylder, når Nato-lederne forhandler. Han leder på ganske fin vis, siger hun. Nato-topmødet i Washington er slut. Men allerede inden præsident Bidens afsluttende...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer