spot_img

2024 er Vestens skæbneår

ANALYSE. Ukraine må nu bruge amerikanske våbensystemer på russisk territorium – nogle steder. Krigen i Ukraine buldrer forsat derudaf og har samtidigt sin egen særegne konstans. Det samme gælder alt det politiske på de bonede gulve langt fra frontlinjens skyttegrave, skriver Jens Worning i denne status på tingenes tilstand.

Tidligt sidste år blev konceptet ”den ukrainske forårsoffensiv” kendt af de fleste, og er nu gået i glemmebogen. Fronten rykkede sig ikke sønderligt, og forsøget på at gøre det til en sommeroffensiv havde heller ikke mærkbar effekt. Fronten står – i det store hele – hvor den stod for et år siden. Russiske krigsskibe i Sortehavet er sænket,...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Statsrevisorerne udtaler skarp kritik af Forsvarsministeriets materielanskaffelser

Statsrevisorerne retter en skarp kritik mod Forsvarsministeriet. Det sker på baggrund af en undersøgelse fra Rigsrevisionen, som viser, at Forsvarsministeriets større anskaffelser i snit er 4,5 år forsinket, og at »flere af anskaffelserne ikke har levet op til det planlagte indhold«. Det fremgår af en pressemeddelelse udsendt mandag. Statsrevisorerne retter...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer