spot_img

Troels Lunds involvering i Pro-Safe-sag vækker opsigt

Det hører til sjældenhederne, at en forsvarsminister involverer sig personligt og viderebringer ubekræftede rygter i en tvist mellem en styrelse og en ekstern leverandør. Det har Troels Lund Poulsen ikke desto mindre gjort i den såkaldte Pro-Safe-sag. »Usædvanligt« og »opsigtsvækkende«, mener professor i forvaltning Kurt Klaudi Klausen.

Forsvarsministeriet annoncerede torsdag, at man har kommissoriet for den kommende advokatundersøgelse af den såkaldte Pro-Safe-sag på plads. Dermed er der udsigt til en ekstern undersøgelse af et temmelig speget forløb, der både omhandler fejlramte gummibåde, manglende kvalitetskontrol i regi af Forsvarsministeriets Materiel- og...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Statsrevisorerne udtaler skarp kritik af Forsvarsministeriets materielanskaffelser

Statsrevisorerne retter en skarp kritik mod Forsvarsministeriet. Det sker på baggrund af en undersøgelse fra Rigsrevisionen, som viser, at Forsvarsministeriets større anskaffelser i snit er 4,5 år forsinket, og at »flere af anskaffelserne ikke har levet op til det planlagte indhold«. Det fremgår af en pressemeddelelse udsendt mandag. Statsrevisorerne retter...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

1 kommentar

guest
1 Kommentar
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
Poul Bjerrum
Læser
Poul Bjerrum
3. juni 2024 22:24

… “beskyldninger om alt for tætte personlige relationer mellem Pro Safe-ejer Søren West og en sagsbehandler i FMI.” Hvad nu hvis sagsbehandleren er død?