spot_img

»Jeg er først og fremmest soldat«

INTERVIEW. Fungerende forsvarschef Michael Hyldgaard er efter eget udsagn rundet af en livslang karriere i Forsvaret og kender personligt til frustrationer over besparelser og ammunitionsmangel. Men han erkender også, at det næppe er muligt at løse alle Forsvarets problemer.

General og fungerende forsvarschef Michael Hyldgaard har sit arbejde skåret ud for sig. Trods politiske skåltaler og løfter om i alt knap 200 milliarder kroner over det næste tiår, mangler Forsvaret lige nu både personel og grej i stor stil. Med en metafor fra den civile verden har den nytiltrådte forsvarschef, der tiltræder fra en stilling som chef for Specialoperationskommandoen, overtaget et...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Forsvarsministeren er i knibe: Reservestyrker er supervåbnet

DEBAT. Forsvaret og Beredskabsstyrelsen skal opruste. Der mangler ikke kun rigtigt mange folk, men også kompetencer. Derfor er vi nødt til at dobbelt-jobbe: det skal gøres attraktivt at være reserveofficer og reservist, og vi skal ud og rekruttere tidligere uniformerede på det civile arbejdsmarked. Lande omkring os slår på krigstrommen....

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer