spot_img

Forsvarsministeriet har udviklet sig til det rene Ebberød Bank

KOMMENTAR: Forsvarsministeriets Personalestyrelse har lige brugt 13 mio. kr. på en hvervekampagne, som har til formål at tiltrække nye og fastholde nuværende medarbejdere på hele Forsvarsministeriets område. Samtidig er der indført ansættelsesstop og pålagt besparelser for et trecifret millionbeløb på tværs af Forsvarsministeriets område.

Husker du historien om Ebberød Bank? Det var oprindeligt en folkekomedie fra 1923, som i 1943 midt under Anden Verdenskrig blev filmatiseret med Osvald Helmuth i hovedrollen som skræddermester Vipperup, der bliver direktør i den nystartede Ebberup Bank. Han indfører en indlånsrente på otte pct. og en udlånsrente på fire pct., mens...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Lad os endelig bygge krigsskibe i Danmark – og købe ubåde i udlandet. Nu!

Abonnement
KOMMENTAR. Anbefalingerne fra et maritimt partnerskib peger på, at der med fordel kan genopbygges en langsigtet dansk produktion af krigsskibe. Projektet har sine naturlige fordele – og markante ulemper. Fokus på danske arbejdspladser må aldrig stå i vejen for behovet for igen at investere i ubåde. Tirsdag morgen lancerede forsvarsminister...

Kommentér artiklen ...

3 KOMMENTARER

guest
3 Kommentarer
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
Ole Borch
Læser
Ole Borch
20. april 2024 17:57

Ja, det har næsten ingen ende – det virker helt forkert, at forsvaret skal spare for at kunne udbetale den nye løn – hvervekampagne og ansættelsesstop!
Hvis staten godtager resultaterne af overenskomstforhandlingerne, så må staten tilføre de nødvendige midler -ikke pålægge forsvaret at spare det, som det koster – det er jo helt forkert, når man mangler personel! – og så i denne situation

Vitus Gottlieb
Læser
Vitus Gottlieb
23. april 2024 14:17

Det er trist at forsvaret ikke er i fuld gang med at få etableret den brigade vi har lovet NATO at oprette !! At vores flyvevåben er i en sådan forfatning, manglende at piloterne må fortælle forsvarsminister om den reelle tilstand !! Det er bare snak snak og alt vil være iorden om 3 -5 år. Putin må gnide sig i hænderne over “de dumme danskere” ! Fra en ældre dansker der har aftjent sin værnepligt ,14 måneder !!!

JP Guldfeldt
Læser
JP Guldfeldt
23. april 2024 16:41

Jeg forstår ikke hvor diskussionen om CU er blevet af? Det er en grundlæggende præmis i mine øjne for at kunne tiltrække de unge. Jeg havde selv gavn af denne og havde derfor en fin overgang til det civile liv efter 15 år som SG/OS.