spot_img

Værnepligtige fra Livgarden bistår med at redde uvurderlig kunst fra Børsen

90 værnepligtige fra Den Kongelige Livgarde smed tirsdag formiddag, hvad de havde i hænderne, for at hjælpe til ved Børsen. Den knap 400 år gamle bygning stod fra morgenstunden omsluttet af flammer, og de værnepligtige hjælper blandt andet med at håndhæve afspærringer og med at redde kunstskatte.

Lidt i klokken otte tirsdag morgen indløb der hos Københavns Brandvæsen meldinger om, at Børsen på Slotsholmen stod i brand.

Brandvæsen og beredskab har lige siden været travlt beskæftiget med at redde den historiske bygning fra flammerne, mens både ansatte og forbipasserende i børsbygningen har kæmpet med at bære de mange uvurderlige kunstskatte ud af bygningen i tide.

Op...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Et kriseramt Boeing retter blikket mod Europa og udvider på hjemmebanen

Abonnement
REPORTAGE: Boeings civile forretning står i problemer til halsen, men koncernens forsvarsgren øjner store salg til et oprustningsvilligt Europa. Senere på måneden viser Boeing sine produkter frem på flyshowet i Farnborough, og som en del af optakten inviterede flygiganten OLFI og en række andre europæiske og amerikanske forsvarsmedier på...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

2 KOMMENTARER

guest
2 Kommentarer
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
Philip D.S. Jensen
Læser
Philip D.S. Jensen
16. april 2024 13:18

Stærkt arbejde, gardere!

vh, 3VH, APR2010

Per Thiesgaard
Læser
Per Thiesgaard
17. april 2024 15:11

Det er SÅ flot.
Husk, at der også var mange værnepligtige fra Beredskabsstyrelsen indsat. De fortjener også ros!