spot_img

Joe Biden risikerer diplomatisk nederlag, mens Xi Jinping kan sole sig og holde hof

ANALYSE: Den amerikanske præsident Joe Biden er i Israel for at forsøge at lægge en dæmper på krigen i Israel efter Hamas terrorangreb mod den jødiske stat 7. oktober. I Kina er præsident Xi Jinping hjemme og holder hof i anledning af 10-året for det ambitiøse og succesfulde Belt and Road Initiative. Onsdag er en svær dag for Joe Biden og en festdag for Xi Jinping.

I dag skulle den amerikanske præsident Joe Biden både både have haft møder i Israel med den israelske regering og i Jordan med palæstinensiske og arabiske ledere. Men det sidste møde er aflyst på grund af angrebet på et hospital i Gaza-striben tirsdag, som det endnu er uvist, hvem der står bag. Er det...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer