spot_img

Russisk ambassadør: Danmark får Ukraine til at jagte en »illusorisk« militær sejr

GENUDGIVELSE: Det er i dag 17 måneder siden, at Rusland indledte invasionen af Ukraine. Et halvt år inde i krigen blev OLFI og flere andre danske medier inviteret på besøg på den russiske ambassade, hvor ambassadør Vladimir Barbin gjorde det klart, at Vesten i hans øjne gør ukrainerne en stor bjørnetjeneste ved at støtte med våben og træning. Læs eller genlæs ambassadørens udlægning her.

Budskabet er koncist og skrevet i store typer:

»Putin – Stop your war,« står der på den rustne VW Transporter, der er plastret ind i Ukraines blå og gule nationalflag og står parkeret overfor Ruslands ambassade på Kristianiagade i København. I vinduerne på de omkringliggende...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Et kriseramt Boeing retter blikket mod Europa og udvider på hjemmebanen

Abonnement
REPORTAGE: Boeings civile forretning står i problemer til halsen, men koncernens forsvarsgren øjner store salg til et oprustningsvilligt Europa. Senere på måneden viser Boeing sine produkter frem på flyshowet i Farnborough, og som en del af optakten inviterede flygiganten OLFI og en række andre europæiske og amerikanske forsvarsmedier på...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer