spot_img

Troels Lund Poulsen åbner døren på klem for at fritage Forsvaret for kunstkrav

Ifølge social- og boligminister Pernille Rosenkrantz-Theill (S) kan Forsvaret ikke undtages for bestemmelserne i det statslige kunstcirkulære. Hun bliver dog undsagt af sin ministerkollega Troels Lund Poulsen (V), som gerne vil diskutere at indføre dispensationsmuligheder. Det fortæller han i et skriftligt svar til Danmarksdemokraternes Lise Bech.

Der har siden efteråret været skrevet og sagt meget om det statslige kunstcirkulære, som betyder, at Forsvaret i lighed med andre statslige instanser har skullet afsætte 1,5 pct. af de samlede håndværkerudgifter til kunst, når et bygge- og renoveringsprojekt er blevet dyrere end 1 mio. kr. Bestemmelserne har vakt undren hos soldater...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Statsrevisorerne udtaler skarp kritik af Forsvarsministeriets materielanskaffelser

Statsrevisorerne retter en skarp kritik mod Forsvarsministeriet. Det sker på baggrund af en undersøgelse fra Rigsrevisionen, som viser, at Forsvarsministeriets større anskaffelser i snit er 4,5 år forsinket, og at »flere af anskaffelserne ikke har levet op til det planlagte indhold«. Det fremgår af en pressemeddelelse udsendt mandag. Statsrevisorerne retter...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

1 kommentar

guest
1 Kommentar
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
Mogens Havnsøe
Læser
Mogens Havnsøe
23. marts 2023 6:07

Det er et komplet latterligt synspunkt, som kun kan bidrage til forfladigelse af dansk kultur, som Forsvaret gerne skulle stå på mål for