spot_img

“Rolex” overspillede sine kort og blev en belastning for Anders Lassen Fonden

ANALYSE: Jeppe Handwerk er ikke længere formand for Anders Lassen Fonden. I den rolle følte han sig urørlig, selv om han også er leverandør af materiel til specialkorpsene. Han blev den direkte årsag til flere negative historier, som kastede skam over fonden. Derfor måtte han træde tilbage. Det mest overraskende er, at det først sker nu.

Det foregik efter planen uden at vække den store opsigt halvandet år efter al balladen. Mandag meddelte Jeppe Handwerk på Anders Lassen Fondens Facebookside, at han »efter mange gode år« træder tilbage som formand. Ifølge opslaget har han selv valgt at takke af for at overlade formandskabet til advokat Janus Skak Olufsen.

Det er det dog...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Bidens alderdom og talefejl overskyggede Nato-topmødet i Washington

Abonnement
ANALYSE: Nato-topmødet i Washington afslørede, at Nato nok står mere samlet og stærkere end i mange år. Men fremtiden afhænger helt af det amerikanske præsidentvalg i november, og derfor var alle øjne rettet mod den amerikanske præsident. Løfterne til Ukraine fra topmødet er massive. Men den økonomiske støtte er...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

1 kommentar

guest
1 Kommentar
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
Kenneth Jensen
Læser
Kenneth Jensen
11. januar 2023 17:42

Den indledende analyse…. Det sgu meget godt klaret at journalisten har indsigt i hvad Rolex har følt. Derudover begynder man at fornemme, at det handle om noget personligt: Olfi -> Rolex
Nu har vi vist hørt nok om den sag.