spot_img

Gade bliver formand for Folketinget, men nu ripper Venstre-mand op i gammelt sår

Venstre-manden Jarl Cordua undrer sig over, at Søren Gade nu bliver formand for Folketinget. Har politikerne på Christiansborg fuldstændigt glemt Søren Gades fortid og mange skandaler, spørger han. Også Enhedslisten minder om Søren Gades fortid og vil ikke bakke op om Gades formandskandidatur.

Onsdag bliver Venstres Søren Gade formand for Folketinget. Det ligger i hvert fald i kortene, efter at Socialdemokratiet og et bredt flertal af Folketingets partier bakker op om Venstres indstilling af Søren Gade til landets højeste embede. Men ikke alle er lige begejstrede for, at den tidligere forsvarsminister nu kan krone karrieren med at blive formand for Folketinget.

En af dem er...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Statsrevisorerne udtaler skarp kritik af Forsvarsministeriets materielanskaffelser

Statsrevisorerne retter en skarp kritik mod Forsvarsministeriet. Det sker på baggrund af en undersøgelse fra Rigsrevisionen, som viser, at Forsvarsministeriets større anskaffelser i snit er 4,5 år forsinket, og at »flere af anskaffelserne ikke har levet op til det planlagte indhold«. Det fremgår af en pressemeddelelse udsendt mandag. Statsrevisorerne retter...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

1 kommentar

guest
1 Kommentar
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
Morten Brandborg
Læser
Morten Brandborg
14. november 2022 15:04

Cordua er kendt som fejlfinder og siger sjældent ret meget pænt.
Politikeres fejl bliver normalt tilgivet efter en kortere årrække, eksempelvis Jeppe Kofod.s alvorlige sag.
At Søren gade nyder stor anseelse, viser hans personlige stemmetal, knap 18.000. Men har har angiveligt skaffet sig fjender, hvilket har placeret ham på øretævernes holdeplads.