spot_img

Claus Hjort Frederiksen forventer en ny tiltale rejst mod sig »ret hurtigt«

Ved folketingsvalget tirsdag mistede Claus Hjort Frederiksen sin politiske immunitet. I foråret afviste Folketinget at ophæve den, da anklagemyndigheden ville rejse tiltale mod den tidligere forsvarsminister, men Hjort selv forventer sagen genoptaget inden for ganske kort tid.

Splittelse. Det er den følelse, som den 75-årige Venstre-nestor Claus Hjort Frederiksen sidder tilbage med. Tirsdag forlod han Folketinget efter en glorværdig politisk karriere, som imidlertid er sluttet på den værst tænkelige måde. Efter sammenlagt 14 år som minister under både Anders Fogh Rasmussen (V) og Lars Løkke Rasmussen (V) kan den tidligere beskæftigelsesminister, finansminister og...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Jeg er først og fremmest soldat«

Abonnement
INTERVIEW. Fungerende forsvarschef Michael Hyldgaard er efter eget udsagn rundet af en livslang karriere i Forsvaret og kender personligt til frustrationer over besparelser og ammunitionsmangel. Men han erkender også, at det næppe er muligt at løse alle Forsvarets problemer. General og fungerende forsvarschef Michael Hyldgaard har sit arbejde skåret ud...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer