spot_img

Mette Frederiksen vil gå langt for igen at få Morten Bødskov som forsvarsminister

ANALYSE: Folketingsvalget blev præcist så tæt som spået. Mette Frederiksen står med de bedste kort på hånden for at fortsætte som statsminister, og den største opgave for en ny regering bliver indgåelsen af nyt forsvarsforlig. Her kommer Morten Bødskov til at spille en nøglerolle, hvis socialdemokraternes plan holder.

En nøglerolle. Sådan kan man bedst beskrive den funktion, som Morten Bødskov har fået i Socialdemokratiet, efter at han i februar afløste Trine Bramsen som forsvarsminister. Begivenhederne på valgaftenen tirsdag understregede en tendens, som har været konstant siden Bødskovs overtagelse af Forsvarsministeriet i februar få uger inden Ruslands invasion af...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Statsrevisorerne udtaler skarp kritik af Forsvarsministeriets materielanskaffelser

Statsrevisorerne retter en skarp kritik mod Forsvarsministeriet. Det sker på baggrund af en undersøgelse fra Rigsrevisionen, som viser, at Forsvarsministeriets større anskaffelser i snit er 4,5 år forsinket, og at »flere af anskaffelserne ikke har levet op til det planlagte indhold«. Det fremgår af en pressemeddelelse udsendt mandag. Statsrevisorerne retter...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

1 kommentar

guest
1 Kommentar
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
Lars Dalgas
Læser
Lars Dalgas
21. november 2022 21:12

Jeg ville blive så glad hvis der en dag dukker en op der kan for tælle mig hvilke argumenter der blev brugt for at køre Trine Bimsen ind som Forsvarsminister.
Jeg er helt med på der både er gode og dårlige ministeremner.
Nogle vokser med opgaven og bliver ganske driftssikre, andre viser sig mindre velegnede.
Men hvorfor dælen hang Trine her fast i forsvarsministeriet så længe?
Og hvad var begrundelsen for at parkere hende der i første runde?