spot_img

Forsvars- og sikkerhedspolitik var vigtige, men ikke afgørende emner i valgkampen

REPORTAGE: Aarhusianerne strømmede tirsdag til stemmeboksene for at afslutte, hvad der er blevet kaldt et historisk valg. Men for mange vælgere fyldte blandt andet inflation og sundhed mere end forsvars- og sikkerhedspolitik. Det fortalte flere, da OLFI mødte dem foran rådhuset i Aarhus midtby.

Regndråberne faldt let fra himlen over Aarhus, da aarhusianske vælgere søgte mod stemmeboksene for at sætte deres kryds. Trods det genkendelige grå efterårsvejr var dagen alt andet end almindelig. Det blev en lang valgkamp og et historisk valg.

Med en fortsat buldrende krig i Ukraine og et forandret geopolitisk verdensbillede var det alligevel ikke forsvars- og sikkerhedspolitik, der fik...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer