spot_img

12 selskaber deltog ifølge anklageskrift i ejendomsstyrelsens vilde svindelkarrusel

PH-lamper, Fritz Hansen-stole, Hans J. Wegner-spisebord, køkkener, gulve, havemaskiner og hårde hvidevarer blev betalt af Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse, men leveret og installeret på to ansattes private adresser. Det viser anklageskriftet mod fem personer og to selskaber.

Det hele kørte i ring. Anklageskriftet mod to tidligere medarbejdere i Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse, tre medsammensvorne og to selskaber afdækker en omfattende og nærmest uigennemskuelig svindelkarrusel. Den omfatter udover de tiltalte også 10 selskaber, som øjensynligt alle slipper for et retsligt efterspil.

Den hovedmistænkte HB er en 64-årig nu tidligere projektleder i Forsvarsministeriets...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

1 kommentar

guest
1 Kommentar
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
Michael Clemmesen, BGen (p)
Læser
Michael Clemmesen, BGen (p)
18. oktober 2022 14:39

Man kunne stille sig spørgsmålet, hvem der som Departementschef var ansvarlig for denne styrelse og accepterede fen forvaltning, hvor man helt afskaffede de attestationskrav, der er den eneste nogenlunde sikre vej til at opdage og inddæmme svindel?