spot_img

»Taber Ukraine, taber vi alle sammen,« siger statsminister Mette Frederiksen

Nato er urokkelig i sin opbakning til Ukraine, for hvis Ukraine taber krigen, går det ud over alle alliancens medlemmer. Det slog statsminister Mette Frederiksen fast, da hun sammen med ministerkollegerne Jeppe Kofod og Morten Bødskov mødte den danske presse efter de første møder i Madrid. Her lovede hun mere støtte til ukrainerne.

MADRID: Hvis Nato svigter Ukraine, får det fatale følger for sikkerheden på det europæiske kontinent. Af samme årsag er Nato helt urokkelig i sin støtte til det krigsramte land, der kan se frem til yderligere støtte fra Vesten den kommende tid. Sådan lød et af budskaberne fra statsminister Mette Frederiksen (S), da hun under en pause i det...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Statsrevisorerne udtaler skarp kritik af Forsvarsministeriets materielanskaffelser

Statsrevisorerne retter en skarp kritik mod Forsvarsministeriet. Det sker på baggrund af en undersøgelse fra Rigsrevisionen, som viser, at Forsvarsministeriets større anskaffelser i snit er 4,5 år forsinket, og at »flere af anskaffelserne ikke har levet op til det planlagte indhold«. Det fremgår af en pressemeddelelse udsendt mandag. Statsrevisorerne retter...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer