spot_img

Hvorfor fik H.-C. Mathiesen million-ordre, når konkurrent kunne levere til halv pris?

KOMMENTAR: En opsigtsvækkende sag om donation af droner til Ukraine skaber tvivl om Forsvarsministeriets processer i materielkøb ved tildelinger uden udbud. For hvorfor købte ministeriet i al hast og uden udbud 25 droner til en pris på 1 mio. kr. stykket hos Sky-Watch i Nordjylland, når konkurrenten Nordic-Wing i Værløse havde et øjensynligt bedre produkt til halv pris? Forsvarsministeriets lukkethed og spin skader både tillid og troværdighed.

Det er en sag, som meget få ønsker at udtale sig om. Og det er en sag, hvor spørgsmålene kun bliver flere og flere, for hvert lag man afdækker. Det har vi gennem de seneste uger gjort her på OLFI og i programmet Frontlinjen på...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Et kriseramt Boeing retter blikket mod Europa og udvider på hjemmebanen

Abonnement
REPORTAGE: Boeings civile forretning står i problemer til halsen, men koncernens forsvarsgren øjner store salg til et oprustningsvilligt Europa. Senere på måneden viser Boeing sine produkter frem på flyshowet i Farnborough, og som en del af optakten inviterede flygiganten OLFI og en række andre europæiske og amerikanske forsvarsmedier på...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

3 KOMMENTARER

guest
3 Kommentarer
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
Anders Rasmussen mobil
Læser
Anders Rasmussen mobil
10. maj 2022 16:11

Og så påstår man at Danmark ikke er ramt af bestikkelse!

wedell chhristensen
Læser
wedell chhristensen
8. maj 2022 13:20

Artiklen viser, at visse politikeres ønske om at gøre Forsvaret folkeligt og mere effektivt for pengene har lang vej. Hvad synes politikerne i Forsvarsudvalget?

Niels Bregendahl
Læser
Niels Bregendahl
13. maj 2022 19:28

Er der virkelig ikke en eneste politiker, der læser OLFI?????