spot_img

Mystik omkring delkomponenter til forbudsramt værksteds-flatrack i Aalborg

I to retsinstanser har direktøren for virksomheden Glaucus under vidneansvar fortalt, at generator, induktionsvarme og svejser i hans såkaldte værksteds-flatrack (FRSN) er af italienske mærker. Men det sår billeddokumentation nu alvorlig tvivl om, hvilket er afgørende for en dømt smed i Jylland. Værksteds-flatrackene er endnu ikke taget i operativ brug.

Det kan måske umiddelbart lyde besynderligt. Hvorfor dog interessere sig for nogle delkomponenter i en materielgenstand med det officielle navn Forward Repair System Nato (FRSN), som Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) har købt for år tilbage? Svaret er egentlig ganske enkelt.

Fordi Forsvarsministeriets...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

2 KOMMENTARER

guest
2 Kommentarer
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
Michael Bruus Jensen
Læser
Michael Bruus Jensen
22. april 2022 15:53

”Det er rystende at læse, at jeg er blevet dømt for at have indleveret et processkrift i Klagenævnet for Udbud, når det nu viser sig, at de oplysninger, som modparten påstod var forretningshemmeligheder, ikke holder vand. Modparten forklarede, at de delkomponenter, som stod i det materiale jeg havde brugt, også var dem, der havnede i Flatrack. Men det er altså ikke rigtigt. Hvordan kan noget være så fortroligt, at jeg kan blive dømt, når det ikke engang er rigtigt?”

Peter Nielsen
Læser
Peter Nielsen
25. april 2022 11:42

Som minimum burde sagen gå om og Politiet undersøge om der er tale om urigtig vidneforklaring.