spot_img

Indsættelsen af ”Esbern Snare” ser ud til at påvirke positiv udvikling i Guineabugten

På bare et år er der sket i fald i pirateri-angreb i Guineabugten på 42 pct. Den positive udvikling var allerede i gang inden indsættelsen af fregatten ”Esbern Snare”, men skibets patruljering ser alene ud til at have forstærket udviklingen. International Maritime Bureau (IMB) roser indsatsen, og flotilleadmiral Carsten Fjord-Larsen glæder sig over udviklingen.

Det går den rigtige vej for pirateriet i Guineabugten. Det vurderer den internationale maritime interesseorganisation Bimco på baggrund af de seneste data over udviklingen i pirateriet ud for Afrikas vestkyst. I fjerde kvartal af 2020 blev der ifølge organisationen registreret 23 estimerede angreb i Guineabugten,...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Statsrevisorerne udtaler skarp kritik af Forsvarsministeriets materielanskaffelser

Statsrevisorerne retter en skarp kritik mod Forsvarsministeriet. Det sker på baggrund af en undersøgelse fra Rigsrevisionen, som viser, at Forsvarsministeriets større anskaffelser i snit er 4,5 år forsinket, og at »flere af anskaffelserne ikke har levet op til det planlagte indhold«. Det fremgår af en pressemeddelelse udsendt mandag. Statsrevisorerne retter...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer