spot_img

Forsvarets psykologer er på vej til fregat for at hjælpe efter dramatisk ildkamp

Psykologer fra Forsvarets Veterancenter er på vej til ”Esbern Snare” i Guineabugten for at håndtere de barske oplevelser. I et nyhedsbrev til de pårørende til besætningen på fregatten ”Esbern Snare” forklarer næstkommanderende på skibet, hvordan opgaveløsningen på trods af onsdagens voldsomme oplevelse fortsætter ufortrødent.

Det har været en barsk oplevelse for besætningen på ”Esbern Snare”, at fregattens maritime indsatshold onsdag var i direkte ildkamp med en gruppe formodede pirater, som endte med at koste fire formodede pirater livet. Ingen danske soldater kom til skade, men en femte formodet pirat blev alvorligt såret i skudvekslingen. De sidste tre...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

1 kommentar

guest
1 Kommentar
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
Lars Fløche
Læser
Lars Fløche
27. november 2021 20:38

Hvordan legitimerer man sig som en legitim militær magt overfor besætningen på et civilt fartøj i et fremmed farvand som her, inden man skrider til magtanvendelse ?