spot_img

»Det er en trussel mod demokratiet og udtryk for ministerens syge kontrolbehov«

Forsvarsordførere kritiserer Forsvarsministeriets afvisning af at lade militære chefer holde oplæg ved sikkerhedskonference på Christiansborg. Juraprofessor mener, at Forsvarsministeriets praksis er lovlig, men at den samtidig lægger hindringer i vejen for Folketingets mulighed for at få indsigt i fagmilitære forhold.

Det hører ingen steder hjemme, at Forsvarsministeriet har forbudt militære chefer at holde oplæg ved en sikkerhedskonference på Christiansborg med det argument, at forsvarsminister Trine Bramsen (S) ikke kan deltage. Det mener forsvarsordførerne fra henholdsvis Det Konservative Folkeparti og Dansk Folkeparti.

Det er organisationen Folk & Sikkerhed, der i...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Bidens alderdom og talefejl overskyggede Nato-topmødet i Washington

Abonnement
ANALYSE: Nato-topmødet i Washington afslørede, at Nato nok står mere samlet og stærkere end i mange år. Men fremtiden afhænger helt af det amerikanske præsidentvalg i november, og derfor var alle øjne rettet mod den amerikanske præsident. Løfterne til Ukraine fra topmødet er massive. Men den økonomiske støtte er...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

2 KOMMENTARER

guest
2 Kommentarer
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
Sven
Læser
Sven
25. november 2021 20:16

Hvorfor har ingen spurgt, hvad der forhindrer forsvarsministeren i at deltage i et arrangement, som må formodes af have hendes embedes absolutte prioritet?

Poul Juul
Læser
Poul Juul
24. november 2021 21:19

De konservatives dobbeltmoral er til at føle på. Hvorfor han Flemming Hansen, da hans parti var i regering, stået for det præcis modsatte synspunkt, som han nu giver udtryk for?
Hvem kan forestille sig en situation, hvor enhver militær chef ud fra egne synspunkter og uden en samlet vurdering kan appellere til folketingets politikere om bevillinger til eget område. KAOS.