spot_img

Militæranalytiker og søofficer: Danmark formentlig offer for russisk spoofing

Der er intet, der indikerer, at noget russisk krigsskib befinder sig i danske farvande som reaktion på tilbageholdelsen af det russiske forskningsskib “Akademik Ioffe”. Til gengæld lader det til, at russernes rutinemæssige manipulation af hjemmesiden Marinetraffic nu også er nået til Danmark, vurderer militæranalytiker.

Der sejler intet russisk krigsskib i farvandet ud for Skagen, slår Forsvarskommandoen fast oven på medieinteressen omkring det tilbageholdte russiske forskningsskib ”Akademik Ioffe”, der netop nu ligger til kaj i Skagen.

Sådan så det ellers ud, hvis man efter nyheden om tilbageholdelsen klikkede sig ind på hjemmesiden Marinetraffic, hvor internetbrugere...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Bidens alderdom og talefejl overskyggede Nato-topmødet i Washington

Abonnement
ANALYSE: Nato-topmødet i Washington afslørede, at Nato nok står mere samlet og stærkere end i mange år. Men fremtiden afhænger helt af det amerikanske præsidentvalg i november, og derfor var alle øjne rettet mod den amerikanske præsident. Løfterne til Ukraine fra topmødet er massive. Men den økonomiske støtte er...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...