spot_img

Peter Dahl Thruelsen har sagt op som dekan på Forsvarsakademiet

Det har intet med sagen om forskeren Peter Viggo Jakobsen at gøre, når Forsvarsakademiets dekan til nytår skifter Forsvaret ud med et job i det private erhvervsliv. Karriereskiftet har været undervejs i flere måneder og længe inden sagen om Peter Viggo Jakobsen skabte stormvejr om Peter Dahl Thruelsens rolle i forløbet.

Forsvarsakademiet skal finde en ny dekan. Fredag sagde Peter Dahl Thruelsen op som dekan på Forsvarsakademiet, hvor han har været siden august 2019. Baggrunden er et længerevarende ønske om at prøve noget nyt og har intet med sagen om forskeren Peter Viggo Jakobsen at gøre.

»Nej, det har intet med Peter Viggo Jakobsen at gøre,« siger Peter Dahl...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Et kriseramt Boeing retter blikket mod Europa og udvider på hjemmebanen

Abonnement
REPORTAGE: Boeings civile forretning står i problemer til halsen, men koncernens forsvarsgren øjner store salg til et oprustningsvilligt Europa. Senere på måneden viser Boeing sine produkter frem på flyshowet i Farnborough, og som en del af optakten inviterede flygiganten OLFI og en række andre europæiske og amerikanske forsvarsmedier på...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...