spot_img

Hærchef beklager at have omtalt whistleblowerordning som “stikkerlinje”

Generalmajor Gunner Arpe Nielsen lægger sig fladt ned og beklager, at han i et interview med DR Nyheder kaldte Forsvarets whistleblowerordning for en “stikkerlinje”. Det er en »vanvittigt uheldig formulering«, som ikke er i overensstemmelse med opfattelsen af whistleblowerordningen i Forsvaret, bedyrer han.

Forsvarets whistleblowerordning er ingen “stikkerlinje”. Det slår generalmajor og chef for Hærkommandoen Gunner Arpe Nielsen fast, efter at han overfor DR Nyheder brugte netop det ord i forbindelse med et interview om forbruget af euforiserende stoffer blandt Forsvarets ansatte. Her fortalte hærchefen om medarbejdernes muligheder for at få hjælp til egne eller kollegers...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...