spot_img

Konservativ forsvarsordfører har begæret aktindsigt i omstridt chefansættelse

INTERVIEW: Hvorfor vil Forsvarsministeriet ikke stille op til interview om en opsigtsvækkende chefansættelse? Det undrer den konservative forsvarsordfører Niels Flemming Hansen, som nu ønsker fuld indsigt i ansættelsen af Christina Boesgaard Carlsson i stillingen som chef for Forsvarsministeriets Taskforce Strategisk Forandring for at fjerne enhver tvivl om urent trav i processen.

Da Niels Flemming Hansen tirsdag læste historien om en opsigtsvækkende chefansættelse i Forsvarsministeriets departement, reagerede han ganske hurtigt. Det fortæller den konservative forsvarsordfører til OLFI. I artiklen kunne folketingspolitikeren læse, hvordan en tidligere nær kollega til...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...