spot_img

Forsvaret skærper regler for civile besøg efter vennetjenester i Frømandskorpset

Afsløringen i OLFI af flere stort anlagte aktivitetsdage for civile bands og musikere hos Frømandskorpset får nu Forsvaret til at opstille regler for, hvordan specialkorpsene skal håndtere civile besøg. Åbenhed er ifølge chefen for Specialoperationskommandoen vigtigt, men besøg skal ifølge ham foregå på en måde, som Forsvaret kan stå inde for.

Udspring fra hangar, sejlads med RHIB, spring fra helikopter og skarpskydning med Frømandskorpsets pistoler og geværer. Det har ikke skortet på adrenalininducerende drengerøvsaktiviteter, når Frømandskorpset har budt gæster indenfor på den ellers hermetisk lukkede Marinestation Kongsøre – i hvert fald ikke, når de...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Bidens alderdom og talefejl overskyggede Nato-topmødet i Washington

Abonnement
ANALYSE: Nato-topmødet i Washington afslørede, at Nato nok står mere samlet og stærkere end i mange år. Men fremtiden afhænger helt af det amerikanske præsidentvalg i november, og derfor var alle øjne rettet mod den amerikanske præsident. Løfterne til Ukraine fra topmødet er massive. Men den økonomiske støtte er...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer