spot_img

Trine Bramsen er blevet sin egen værste fjende

ANALYSE: Med udnævnelsen af Flemming Lentfer som ny forsvarschef ønskede Trine Bramsen en gang for alle at vise, hvem der bestemmer over Forsvaret. Men hendes mundkurv til forsvarschefen, demonstrative udtalelser om Forsvaret som en »styrelse« og hårdt styrede pressehåndtering har givet bagslag og udviklet sig til et kommunikativt mareridt med det modsatte resultat end det ønskede. Nu taler forsvarschefen med pressen, og torsdag skal hun på ny i åbent samråd om sagen i Folketingets Forsvarsudvalg.

Mere end tre måneder. Så lang tid siden er det, at general Flemming Lentfer tiltrådte som ny forsvarschef. Under normale omstændigheder ville tiltrædelsen for længst være glemt...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Statsrevisorerne udtaler skarp kritik af Forsvarsministeriets materielanskaffelser

Statsrevisorerne retter en skarp kritik mod Forsvarsministeriet. Det sker på baggrund af en undersøgelse fra Rigsrevisionen, som viser, at Forsvarsministeriets større anskaffelser i snit er 4,5 år forsinket, og at »flere af anskaffelserne ikke har levet op til det planlagte indhold«. Det fremgår af en pressemeddelelse udsendt mandag. Statsrevisorerne retter...

Kommentér artiklen ...

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer