spot_img

Trine Bramsen er blevet et yndet mål for landets satirikere

Professionelle satirikere og glade amatører muntrer sig for tiden med at tage forsvarsminister Trine Bramsens forhold til Forsvarets militære ledelse under kærlig behandling. Meget af satiren tager udgangspunkt i ministerens styrelsesretorik, men Bramsens bedste træk er blot at grine med, mener politisk kommentator Hans Engell.

Komikere, satiretegnere og meme-magere i alle afskygninger har i disse uger en fest med at producere humoristisk indhold med afsæt i den aktuelle og ophedede forsvarsdebat. Særligt forsvarsminister Trine Bramsens (S) insisteren på at kalde den nytiltrådte forsvarschef Flemming Lentfer for styrelseschef har sat gang i den satiriske...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Forsvaret er ramt af sin egen bemandingssucces

Abonnement
INTERVIEW. Når Forsvaret fattes penge, har det blandt andet at gøre med uventet succes på bemandingsfronten, fortæller viceforsvarschef Kenneth Pedersen. Han forstår soldaternes frustrationer over tvungen afspadsering, ansættelsesstop og mangel på basale fornødenheder, men maner til besindighed. Det er nødvendigt at slå bremserne i, så tempoet er afstemt med...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer