spot_img

Hvem besluttede, at forsvarschefen skulle aflyse lovede interview med tre medier?

Forsvarskommandoen spurgte i Forsvarsministeriets departement, om ministeriet havde kommentarer til den formulering, som Forsvarskommandoen brugte til at afblæse OLFIs, Radio4’s, Berlingskes og Altingets lovede tiltrædelsesinterview med forsvarschefen. Men ingen vil svare på, hvem der traf afgørelse om at afvise interviewene.

Hvem besluttede egentlig, at forsvarschef Flemming Lentfer skulle aflyse sine lovede tiltrædelsesinterview med de frie og uafhængige medier OLFI, Radio4, Berlingske og Altinget/Forsvar? Var det forsvarschefen, som selv konkluderede efter forsvarsminister Trine Bramsens (S) interview med OLFI, at det nok var en god idé? Eller var det i virkeligheden det...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

2 KOMMENTARER

guest
2 Kommentarer
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
M. Jacobsen
Læser
M. Jacobsen
4. februar 2021 16:14

Hvad er det der gør, at offentlige myndigheder gennem de sidste 20 år har oprustet markant på kommunikations fronten?
Er det de samme ting som ligger til grund for opbygningen af uigennemskuelige virksomhedsstrukturer?

Set herude fra, hvor man som borger undrer sig, tyder det på at man for at undgå møgsager og dårlig omtale, gemmer sig bag en mur af embedsmænd og kommunikationsfolk.
Ikke nødvendigvis fordi man har gjort noget galt, men fordi at skulle det gå galt så har man dækket sig ind på forhånd, med et system som ingen kan gennemskue.

Det er jo ikke kun Forsvarsministeriet der benytter denne her strategi. Tydeligst er det vel når det kommer til Skat. Her har årtiers nedskæringer, omstruktureringer oma betydet, at vi for det første har hældt skatteydernes penge ud over grænserne i et uhørt omfang! Men lige så vigtigt, så er det tæt på umuligt at få stillet nogen til ansvar, for disse gerninger.
Netop fordi det hele er uigennemskueligt og dermed, næsten bevidst, opbygget så ingen sidder tilbage med aben.

Nu er det så, grundet OLFIs seriøse journalistik, blevet Forsvarsministeriets tur.

Det er ikke kønt at være vidne til!
Mest af alt er det beskæmmende. Fordi INGEN af os som betaler for gildet, har en kinamands chance for at få et reelt svar!
Og dermed undergraver de ansvarlige befolkningens tillid til de systemer, som er grundlaget for hele demokratiets eksistens.

Mads Rønnov-Jessen
Læser
Mads Rønnov-Jessen
1. februar 2021 9:20

Er der virkelig nogen, der kan undre sig over, at befolkningen ikke har nogen som helst respekt for Forsvarets ledelse? Generaler og oberster reduceret til kontorhjælpere kombineret med forvirring og tvivl om, hvem der kan tage beslutning om så “kontroversielt”et emne. Og endnu engang en demonstration fra den nye forsvarschef af, at han ikke har “røv i bukserne”. Mage til”cluster fuck” skal man virkelig lede længe efter