spot_img

Forsvarschef i kovending: Afblæser lovede interview med Berlingske og OLFI

Da general Flemming Lentfer tiltrådte stillingen som forsvarschef 1. december, afviste han at stille op til interview, men lovede til gengæld at stå til rådighed for pressen i januar. Det løfte har han nu fortrudt. Hverken Berlingske eller OLFI får noget interview, og i stedet vil forsvarschefen kommunikere via interne kanaler.

Danmarks nytiltrådte forsvarschef stiller alligevel ikke op til det interview, som han ellers lovede OLFI ved sin tiltrædelse i december. Det fremgår af et skriftligt svar, som Forsvarskommandoen har sendt til OLFI.

»Forsvarschef Flemming Lentfer takker nej til at stille op til interviewet, da han har valgt fremadrettet at kommunikere om tiltrædelsen...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Bidens alderdom og talefejl overskyggede Nato-topmødet i Washington

Abonnement
ANALYSE: Nato-topmødet i Washington afslørede, at Nato nok står mere samlet og stærkere end i mange år. Men fremtiden afhænger helt af det amerikanske præsidentvalg i november, og derfor var alle øjne rettet mod den amerikanske præsident. Løfterne til Ukraine fra topmødet er massive. Men den økonomiske støtte er...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

6 KOMMENTARER

guest
6 Kommentarer
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
Ronny Sørensen
Læser
Ronny Sørensen
30. januar 2021 21:11

Om manden er kompetent kan jeg ikke udtale mig om, men hvis en forsvarschef ikke engang kan sætte en baret bedre end en værnepligtig med en uges tjeneste under bæltet. Så ved jeg næsten ikke hvad jeg skal tænke.

Rasmus
Læser
Rasmus
28. januar 2021 9:59

Jeg er ikke overrasket, og det er et spørgsmål om, at vi har en minister som vil styre butikken, hvilket hun er i sin gode ret til. Og derfor var det også godt, at der ikke blev valgt en af vores faglige kapaciteter som ny forsvarschef, da de skal fungere som netop det faglige kapaciteter som kan sige fra og til. Jeg har kun et krav til Trine, og det er, at hun tillader alle vores faglige kapaciteter (som af gode grunde ikke er forsvarschefen) at sige deres meninger i en offentlig og for nogle sager intern debatter, således at vi kan få drøftet og styrket forsvaret af den vej. På mange måder er det i mine øjne også de mange faglige kapaciteter i forsvaret og ikke forsvarschefen som skal sætte retning. Men jeg vil holde godt øje med om der bliver lagt et tæppe udover forsvaret og om forsvarets ansatte får mundkurv på ift. det faglige grundlag for politikudviklingen.

Michael Albeck
Læser
Michael Albeck
23. januar 2021 18:30

han har vel ikke fået lov til at have en mening… forvalteren i min lokale NETTO har mere indflydelse i butikken end en anden forvalter har i SIN butik, armene over kors og så ellers være tøsesur

Peter Nielsen
Læser
Peter Nielsen
23. januar 2021 14:27

Så er det derfor at vi ikke har set nogen interview med hverken direktøren for Statens Seruminstitut eller Sundhedsstyrelsen de sidste knap et års tid?

Palle Randløv
Læser
Palle Randløv
22. januar 2021 13:34

Jeg vil tro Forsvaret har besluttet at vasketøjet hænges til tørre i kælderen, altså internt, så er det jo også til tjenestebrug og udenfor offentlighedens rækkevidde. Forsvarschefen mener jo ikke der er en forkert kultur i forsvaret, et par møgsager måske, men ja…….

Erik Bo Bruhn
Læser
Erik Bo Bruhn
21. januar 2021 20:56

Er det ikke ret nyt, at en styrelseschef ikke har lov til at sige bare lidt om sine ideer om driften af vedkommende styrelse.