spot_img

Ekspert: Forsvarsministeren ignorerer kritik af Danmark i “åbent brev” til USA

Forsvarsminister Trine Bramsen havde mandag et indlæg på det amerikanske nyhedssite DefenseNews. I indlægget lovpriser hun Nato-samarbejdet og siger mange af de ting, som amerikanerne vil høre, men hun skøjter samtidig behændigt hen over den løbende kritik af Danmark, bemærker Peter Viggo Jakobsen fra Forsvarsakademiet.

Danmark støtter fuldt og fast op om det internationale alliancesamarbejde i Nato, og det er i alles – ikke mindst amerikanernes – interesse at bibeholde og pleje samarbejdet.

Sådan kunne en opsummering af forsvarsminister Trine Bramsens (S) indlæg på det amerikanske forsvarsnyhedssite DefenseNews lyde. Indlægget blev udgivet mandag og kan læses som en...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Et kriseramt Boeing retter blikket mod Europa og udvider på hjemmebanen

Abonnement
REPORTAGE: Boeings civile forretning står i problemer til halsen, men koncernens forsvarsgren øjner store salg til et oprustningsvilligt Europa. Senere på måneden viser Boeing sine produkter frem på flyshowet i Farnborough, og som en del af optakten inviterede flygiganten OLFI og en række andre europæiske og amerikanske forsvarsmedier på...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

1 kommentar

guest
1 Kommentar
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
Carsten J. Nielsen
Læser
Carsten J. Nielsen
16. januar 2021 11:28

Når Regeringen siger, at de ønsker at anvende 1,5 milliarder kroner til en Arktis kapacitetspakke, skal det så forstås som et engangsbeløb i 2023 eller en egentlig forhøjelse af budgettet berammet på det Arktisområde, der fortsætter ind i det næste forsvarsbudget 2024 -?
Hvem kan svare på det?