spot_img

Bjørn Bisserup bliver rådgiver og lobbyist for konsulenthuset Rud Pedersen

Det var ikke en tilværelse som pensionist, der fik den nu tidligere forsvarschef Bjørn Bisserup til at forlade sin post med udgangen af november et år før tid. I stedet skal Bjørn Bisserup være lobbyist for forsvarsindustrien i konsulenthuset Rud Pedersen, hvor han bliver kollega med sin egen datter.

Da daværende forsvarschef Bjørn Bisserup i slutningen af september annoncerede sin pensionering med udgangen af november et år før tid, lød forklaringen, at det ifølge Bjørn Bisserup »var det rigtige tidspunkt«. Det var imidlertid ikke for at blive pensionist, at Bjørn Bisserup valgte at gå på pension. I stedet skal den nu forhenværende forsvarschef være rådgiver for...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer