spot_img

Forsvarschef Bjørn Bisserup forlod sit embede i larmende tavshed

KOMMENTAR: Mandag havde forsvarschef Bjørn Bisserup sidste dag i embedet, som står tomt natten over, til Flemming Lentfer sætter i stolen tirsdag. Bisserups afsked siger meget om hans ledelsesstil, som i alt for høj grad levede op til det lidet flatterende ry som skrivebordsgeneral.

Mandag gik general Bjørn Bisserup for sidste gang på arbejde som forsvarschef. Og det blev en noget anden afsked, end han formentlig havde forestillet sig, da han for snart fire år siden overtog stafetten fra Peter Bartram ved en parade på Frederiksberg Slot. Dengang skete det med fuld mediedækning, analyser og portrætter i de store medier, men denne gang er anderledes.

Kigger man på Forsvarets...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

2 KOMMENTARER

guest
2 Kommentarer
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
ottochristensen
Læser
ottochristensen
14. december 2020 22:58

Forsvaret havde også i 2019 en række af kedelige sager, som trak overskrifter, og udstillede dele af forsvarets ledelse som inkompetente og kriminelle. Dette afholdte ikke den tidligere departementschef fra at belønne den netop afgåede forsvarschef med et engangstillæg på 100.000,- kroner, belønningen oplyses, at påskønne den ekstraordinære indsats i 2019. Der er ikke oplysninger om bonus til forsvarschefen for 2020. Kilde forsvarets hjemmeside.

“Engangsvederlag for Forsvarschefen 2019

Som offentlig myndighed ønsker Forsvaret øget gennemsigtighed om Forsvarets
engangsvederlag til Forsvarschefen. Engangsvederlag gives for en ekstraordinær indsats på
baggrund af departementschefens vurdering af Forsvarschefens samlede resultater opnået i
2019 – herunder vurderingen i forhold til de opstillede mål i styrelsens mål- og resultatplan.

Udmøntning til vederlag for resultater opnået i 2019 udgør 100.000 kr.”

Palle Randløv
Læser
Palle Randløv
15. december 2020 17:51

Ud fra den betragtning, gad jeg godt vide hvor stort engangsvederlag HCM gjorde sig fortjent til :-))