spot_img

Chefen for specialoperationskommando skal lede undersøgelse om køb af jetski

Forsvarskommandoen har bedt generalmajor Peter Boysen om at undersøge mulige habilitetsproblemer, da Copenhagen Group A/S solgte militære jetski til Frømandskorpset. Forsvarsministeren skærper fokus på reservepersonels mulige dobbeltroller og inhabilitet.

Det bliver generalmajor Peter Boysen, der som chef for Specialoperationskommandoen skal lede den undersøgelse om mulig inhabilitet i forbindelse med køb af militære jetski til Frømandskorpset, som forsvarsminister Trine Bramsen (S) har iværksat. Det oplyser oberst Susanne Lund som Forsvarskommandoens kommunikationschef i et skriftligt svar til OLFI.

»Forsvarskommandoen har bedt chefen for Specialoperationskommandoen...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Statsrevisorerne udtaler skarp kritik af Forsvarsministeriets materielanskaffelser

Statsrevisorerne retter en skarp kritik mod Forsvarsministeriet. Det sker på baggrund af en undersøgelse fra Rigsrevisionen, som viser, at Forsvarsministeriets større anskaffelser i snit er 4,5 år forsinket, og at »flere af anskaffelserne ikke har levet op til det planlagte indhold«. Det fremgår af en pressemeddelelse udsendt mandag. Statsrevisorerne retter...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

1 kommentar

guest
1 Kommentar
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
Ivar Thyssen
Læser
Ivar Thyssen
1. maj 2020 7:28

Er det ikke at sætte ræven til at vogte får?