spot_img

Minister beder Forsvaret om at undersøge mulig inhabilitet ved køb af jetski

Forsvaret er ikke tjent med, at der kan rejses tvivl om habiliteten i forbindelse med materiel- og indkøbsstyrelsens indkøb af militære jetski til Frømandskorpset gennem virksomheden Copenhagen Global. Det mener forsvarsministeren, som nu har bedt Forsvaret om at undersøge sagen. Auditørkorpset går ikke ind i sagen.

Forsvarsminister Trine Bramsen (S) har bedt Forsvaret om at undersøge mulig inhabilitet i forbindelse med Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelses (FMI) køb af militære jetski til Frømandskorpset i 2018. Det oplyser hun i et skriftligt svar til OLFI.

»Jeg kender ikke den konkrete sag, men Forsvaret er ikke tjent med, at der kan rejses tvivl. Jeg har...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Et kriseramt Boeing retter blikket mod Europa og udvider på hjemmebanen

Abonnement
REPORTAGE: Boeings civile forretning står i problemer til halsen, men koncernens forsvarsgren øjner store salg til et oprustningsvilligt Europa. Senere på måneden viser Boeing sine produkter frem på flyshowet i Farnborough, og som en del af optakten inviterede flygiganten OLFI og en række andre europæiske og amerikanske forsvarsmedier på...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer