spot_img

Fregatten “Niels Juel” er hjemme igen – fransk hangarskib ramt af covid-19

Lørdag vendte fregatten “Niels Juel” hjem til Korsør efter at have beskyttet det franske hangarskib “Charles de Gaulle”, som i denne uge blev ramt af et omfattende udbrud af covid-19 om bord. “Niels Juel” nåede aldrig at deltage i øvelsen Joint Warrior.

Den skulle først være kommet hjem til basen i sydfranske Toulon den 23. april. Men allerede onsdag i den forgangne uge valgte den franske flådeledelse at sende hangarskibet “Charles de Gaulle” retur før tid, da der blev konstateret et omfattende udbrud af covid-19 om bord. Et lægehold blev med helikopter fløjet ud til “Charles de Gaulle”, hvor lægerne begyndte at teste de syge besætningsmedlemmer.

Torsdag morgen blev tre...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Statsrevisorerne udtaler skarp kritik af Forsvarsministeriets materielanskaffelser

Statsrevisorerne retter en skarp kritik mod Forsvarsministeriet. Det sker på baggrund af en undersøgelse fra Rigsrevisionen, som viser, at Forsvarsministeriets større anskaffelser i snit er 4,5 år forsinket, og at »flere af anskaffelserne ikke har levet op til det planlagte indhold«. Det fremgår af en pressemeddelelse udsendt mandag. Statsrevisorerne retter...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer