spot_img

Storstilet europæisk militærøvelse ramt af corona – dansk hærchef i karantæne

Øvelsen Defender Europe med deltagelse af næsten 30.000 amerikanske soldater er kommet skidt fra start, da et planlægningsmøde med landenes hærchefer også havde besøg af en corona-smittet hærchef fra Italien. Nu er Danmarks hærchef i karantæne i sin lejlighed på Amager, hvorfra han leder Hæren via en videoskærm.

Det lyder næsten komisk, hvis ikke det var så alvorligt. På et planlægningsmøde i sidste uge i den tyske by Wiesbaden sad hærchefer fra de fleste Nato-lande netop og diskuterede, hvordan man i forbindelse med den storstilede øvelse Defender Europe fra Natos side skulle forholde sig til det hastigt voksende globale udbrud af Covid-19 – bedre kendt som...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer