spot_img

Forsvarschefen trækker i land – var måske til flere end to middage med kronprinsen

Forsvarschef Bjørn Bisserup proklamerede i januar over for DR, at han alene havde deltaget i to middage med kronprins Frederik hjemme hos auditørkorpsets efterforskningschef. Siden skrev OLFI, at der havde været flere middage. I redegørelse til forsvarsministeren trækker forsvarschefen i land. Ja, der var måske flere.

Indledningsvis ville han slet ikke svare, da OLFI rettede henvendelse til Forsvarskommandoen for at høre forsvarschef Bjørn Bisserup om hans deltagelse i en række logelignende møder afholdt med kronprins Frederik hjemme hos auditørkorpsets efterforskningschef, Hans Herluf Pedersen. Forsvarschefens argument for ikke at svare var, at der var tale om et “privat...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

1 kommentar

guest
1 Kommentar
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
ottochristensen
Læser
ottochristensen
20. februar 2020 23:54

Mon forsvarschefen holder til forårsjævndøgn.