spot_img

Hemmeligt netværk har holdt flere end to møder med kronprins Frederik

Forsvarschefen udtalte fredag skriftligt til Danmarks Radios P1 Orientering, at han alene har deltaget i to private møder med kronprins Frederik. OLFI kan i dag fortælle, at officerer fra Forsvarets øverste ledelse har afholdt flere end to møder med kronprinsen hjemme hos efterforskningschefen fra Forsvarsministeriets Auditørkorps.

Spørgsmålene hober sig op i sagen, hvor forsvarschef Bjørn Bisserup sammen med udvalgte repræsentanter fra Forsvarets øverste ledelse har afholdt hemmelige middagsmøder med kroprins Frederik hjemme hos efterforskningschefen hos Forsvarsministeriets Auditørkorps. Forsvarschefen ønskede ikke at stille op til interview med OLFI, da dette medie onsdag...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer