spot_img

Hærchef sendte fortrolige personalesager videre til sin kæreste

Ifølge anklageskriftet mod generalmajor og tidligere hærchef Hans-Christian Mathiesen gav han sin kæreste adgang til sin indbakke indeholdende bl.a. fortrolige oplysninger udelukkende til brug for Forsvarets øverste ledelse. Derudover sendte han ad to omgange mails med fortrolige oplysninger om kollegers personalesager i Forsvaret til kæresten.

Onsdag eftermiddag gæstede denne signatur DR P1 Orientering for at fortælle om den tiltale, som auditørkorpset onsdag rejste mod generalmajor og tidligere hærchef Hans-Christian Mathiesen efter bl.a. straffelovens §155 om tjenestemisbrug. I studiet spurgte værten, hvordan Hans-Christian Mathiesen kunne tro, at han kunne hjælpe sin...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Statsrevisorerne udtaler skarp kritik af Forsvarsministeriets materielanskaffelser

Statsrevisorerne retter en skarp kritik mod Forsvarsministeriet. Det sker på baggrund af en undersøgelse fra Rigsrevisionen, som viser, at Forsvarsministeriets større anskaffelser i snit er 4,5 år forsinket, og at »flere af anskaffelserne ikke har levet op til det planlagte indhold«. Det fremgår af en pressemeddelelse udsendt mandag. Statsrevisorerne retter...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer