spot_img

Finansdirektør tog på skiferie i Østrig med sin vicechef i Økonomidivisionen

Mellem jul og nytår 2016 indlogerede Værnsfælles Forsvarskommandos finansdirektør og hendes mandlige vicechef fra Økonomidivisionen sig på Hotel Vaya i den østrigske skisportsby Sölden. Opholdet er formentlig politiets vigtigste bevis på, at de to havde et forhold ud over det faglige. Sagen afventer nu kun anklagemyndighedens endelige juridiske afgørelse.

Med hvilket formål indlogerede den daværende Værnsfælles Forsvarskommandos finansdirektør sig i 2016 på et skisportshotel i Østrig sammen med sin militære vicechef fra Økonomidivisionen i Karup? Det er formentlig et af de spørgsmål, som Midt- og Vestjyllands Politi har stillet den tidligere finansdirektør, AE, som...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer